Saturday, October 29, 2011

Sticker


Saturday, October 15, 2011

Hasil design bebaru ni...



Saturday, October 8, 2011

My New Design

Salam.... Sori lama x update blog.... Ni design terbaru saya, yang dah pun siap printing semua... tapi yang dah siap tu tak dapat lak nak amik gambarnya. Saya design bunting ni untuk bos saya.... Saya menyiapkannya dalam masa 2 hari.. fuhh....





Sunday, August 7, 2011

Design bisnes kad yg simple....

Inilah design terbaru dari saya yg agak simple kerana mengikut kehendak pelanggan yg inginkan design sebegini.. 

Monday, April 25, 2011

Inilah hasil design bunting KUIM yang dah siap..

Terima kasih diatas tunjuk ajarku sifu selama ini... segala ajaran sifu amat dihargai.... (^_^)


Wednesday, April 20, 2011

Banner 3 x 8 KUIM

Sunday, April 10, 2011

Poster KUIM

Bunting 2 x 6 KUIM

Biru

Pink

Thursday, March 31, 2011

Business Card

Bunting Mee Rebus


Flyers

Ini adalah hasil design saya yang terbaru, flyers untuk pelancongan.. ini hanyalah sekadar sample.. bukan yg sebenar. Harap maklum... :)

Sunday, March 13, 2011

Masih bercuti... hehe

Assalamualaikum..

Maaf lama tak update blog ni kerana beberapa sebab keadaan kesihatan yang tidak mengizinkan saya untuk membuat design baru. Tapi insyaallah, akan saya update nanti setelah saya kembali sihat sepenuhnya. Terima kasih kepada yang sudi melawat blog saya ni.. :)

Monday, February 21, 2011

New Design (4)

*Love floral blue

*Love floral green

*Love floral orange

*Love floral pink

*Love floral yellow

*Love floral purple

Saturday, February 19, 2011

New Design (3)

*Blue tulip

*Peach tulip


*Green tulip

*Purple tulip

*Yellow tulip

*Pink tulip

P/S: Maaf ye di atas tarikh yang tertulis di kad itu... 3 Disember bersamaan dengan Sabtu... nanti akan diperbetulkan.... Terima kasih... (^_^)

Thursday, February 17, 2011

New Design (2)

Ini design yang bermotifkan floral sebagai background kad. Agak simple dan warnanya boleh dipilih. Disini saya hanya masukkan beberapa jenis warna sebagai contoh.

 *Blue floral

*Pink floral

*Green floral

*Purple floral

*Yellow floral

*Red floral

Tuesday, February 15, 2011

New design birthday card

New Design

Design kali bertemakan 'rose', 2 bentuk 'love' kat tengah tu boleh diletakkan nama pengantin atau gambar. Terpulang pilihan masing-masing..

*Blue rose

*Gold rose

*Green rose

*Light orange rose

*Pink rose

*Purple rose

Sunday, February 6, 2011

Promote jap

Friday, February 4, 2011

Beg kertas

Beg kertas yang biasanya digunakan untuk bagi buah tangan kepada tetamu yang hadir di majlis tersebut...

Saturday, January 29, 2011

Bunting (sample)

*Pink

*Ungu

*Peach

*Hijau

*Biru

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Web Informer Button