Tuesday, July 11, 2017

COMPILATION FOR TEMPLATE INFOGRAPHIC RESUME


OPEN FOR ORDER
----------------------------

Email: ateenza@gmail.com
Whatsapp: 019-686 6857






Thursday, July 6, 2017

OPEN FOR ORDER



Assalamualaikum..

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan grafik design boleh hubungi saya pada details yang tertera pada gambar.

Saya menerima tempahan untuk design sahaja.
Tempahan untuk design:
1. Poster
2. Banner
3. Bunting
4. Business card
5. Infographic resume
dan sebagainya as per request.

Harga boleh dibincangkan.

Terima kasih.

Wednesday, August 3, 2016

Tiny World Effect



Text Art ByMirasya







Stamp Design & Text Art

Melaka Bandaraya Bersejarah


Kolej Univrsiti Islam Melaka (KUIM)



KTM Racing

Thursday, July 28, 2016

Infographic Resume Mockup

Assalamualaikum..

Baru nak upload infographic resume sebelum ni....
Jika berminat untuk dapatkan resume infografik yang menarik, bergantung pada konsep anda mahu, sila emailkan sebarang pertanyaan ke ateenza@gmail.com .
Sekian, terima kasih.


Thursday, August 20, 2015

Infographic Resume (Latest)

Assalamualaikum...

Latest infographic resume design by me... If interested, just PM at ateenza@gmail.com for more details...


Friday, June 5, 2015

Infographic Resume


Saturday, June 21, 2014

Sticker Goodies

Aku lupa aku pernah design sticker untuk goodies majlis kahwin kawan kakak aku pada tahun lepas. Aku buat beberapa design untuk dia pilih tapi dengar cerita semua dia berkenan dan mungkin dia buat beberapa jenis goodies untuk ditampal. Bila aku gi kenduri kahwin dia, aku dapat goodies tu dengan design aku sendiri yang first tu. Heee...


Design Poster Ramadan: Tazkirah Ramadan 1435H & Kuliah Agama Ramadan

Design Tazkirah Ramadan dan Taqwim 1435H yang telah aku siapkan. Mula-mula aku design yang jadual berbuka puasa untuk negeri Melaka tu, tapi sekali bos aku tak jadi guna design tu sebab nak bagi client seluruh Malaysia payah gak nak masukkan semua jadual. Jadinya bertukar kepada tazkirah amalan di bulan Ramadan. Inilah hasilnya, kalau dah dapat yang dah siap print nanti aku share lagi kat sini.


Yang kedua ni ialah poster dan bunting untuk kuliah agama di Masjid UTeM Jumaat baru ni. Kawan aku kata poster dah gantung kat masjid dah. Aku tak tengok pun sebab tak gi UTeM. Haha.. Simple je sebab masa ni on the spot tiba-tiba kena siapkan. Idea kurang la.. Apo yang hado jer.. :-)


linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Web Informer Button