Saturday, June 21, 2014

Sticker Goodies

Aku lupa aku pernah design sticker untuk goodies majlis kahwin kawan kakak aku pada tahun lepas. Aku buat beberapa design untuk dia pilih tapi dengar cerita semua dia berkenan dan mungkin dia buat beberapa jenis goodies untuk ditampal. Bila aku gi kenduri kahwin dia, aku dapat goodies tu dengan design aku sendiri yang first tu. Heee...


Design Poster Ramadan: Tazkirah Ramadan 1435H & Kuliah Agama Ramadan

Design Tazkirah Ramadan dan Taqwim 1435H yang telah aku siapkan. Mula-mula aku design yang jadual berbuka puasa untuk negeri Melaka tu, tapi sekali bos aku tak jadi guna design tu sebab nak bagi client seluruh Malaysia payah gak nak masukkan semua jadual. Jadinya bertukar kepada tazkirah amalan di bulan Ramadan. Inilah hasilnya, kalau dah dapat yang dah siap print nanti aku share lagi kat sini.


Yang kedua ni ialah poster dan bunting untuk kuliah agama di Masjid UTeM Jumaat baru ni. Kawan aku kata poster dah gantung kat masjid dah. Aku tak tengok pun sebab tak gi UTeM. Haha.. Simple je sebab masa ni on the spot tiba-tiba kena siapkan. Idea kurang la.. Apo yang hado jer.. :-)


Cover Buku Module dan Hands On Training jQuery







Friday, June 20, 2014

Hasil Sebuah Buku...


Assalamualaikum...

Inilah dia hasilnya design cover buku module yang aku post kan sebelum ni. Dah siap pun jadi buku untuk digunakan pada minggu depan. ^_^


Saturday, June 14, 2014

Part Time Design ^_^

Assalamualaikum....

Antara hasil design 'part time' yang aku buat di rumah. :-)





Hasilnya....


Saturday, June 7, 2014

Tag For Technical Assistant

Tag untuk technical assistant semasa pendaftaran KUIM awal bulan hari tu. Abaikan kesalahan ejaan disitu sebab dah siap print baru semua orang perasan. Belasah jela labuuu....


linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Web Informer Button